Вие сте тук:

Начало Производство на осветителни тела
Четвъртък 20.07.2017 | 21:36
Производство на осветителни тела

Фирма "Сириус" ООД е с дългогодишен опит и традиции в производството на осветителни тела. Изградена е производствена и складова в база в София. Непрекъснато обновяваме номенклатурата и разнообразието от модели. Като производител на осветителни тела, фирмата разполага с резервни части и аксесоари за всички свои продукти. В разработваните модели се използват най-разнообразни суровини и материали - метал - неръждаеми, месинг, дърво - масивни елементи, плексиглас, стъкло.

Възможно е производство на малки, средни и големи серии осветителни тела, подходящи за хотели, вериги заведения или хипермаркети. По задание на клиента се изпълняват индивидуални поръчки. Няма ограничение в размерите и вида на осветителните тела - в наши проекти сме създавали осветителни тела с височина 15 метра и стотици абажури. Подобен размер осветителни тела са подходящи за стълбище, атриуми, представителни зали, църкви, административни сгради, молове и други.

Процеса на проектиране и създаване на нов модел е изцяло контролиран и преминава тестове за качество и стандарт.

Ако желаете да осветите помещенията по свой вкус , не се колебайте да направите запитване.

Специални предложения за архитекти, интериорни дизайнери и проектанти. Свържете се с нас на: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или тел. 02 951 63 00