Условия за пазаруване от ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА www.sirius.bg

  1. ПОКУПКА БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ – Поръчка в онлайн магазин за осветителни тела SIRIUS може да направите с РЕГИСТРАЦИЯ или без такава. Ако не желаете да се регистрирате, може директно да добавяте продукти в потребителската си кошница и след което да преминете към ПЛАЩАНЕ. Пазаруването без регистрация е бързо и удобно, но не ви позволява да се възползвате от предимствата на регистриран клиент – като допълнителни отстъпки, допълнителни адреси за доставка и т.н.
  2. ПОКУПКА С РЕГИСТРАЦИЯ – За да закупите осветителни тела от www.sirius.bg и да се възползвате от всички предимства, които Ви предлагаме, е необходимо да се регистрирате. Регистрирането е напълно безплатно и става след като попълните формата за регистрация, която може да намерите тук: “Моят профил” https://sirius.bg/moyat-profil Задължително трябва да посочите валиден Е-mail, телефон за обратна връзка и точен адрес за доставка. След регистрацията получавате E-mail с посочените от Вас потребителско име и парола. Важно е да пазарувате с една и съща регистрация, тъй като системата запаметява Вашите поръчки и може да начислява отстъпки.
  3. ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА – След като вече сте се регистрирали и сте влeзли в сайта с потребителското си име и парола, може да закупите избраните от Вас продукти чрез бутона КУПИ. Може да изберете няколко лампи в рамките на една поръчка. Разгледайте нашите продукти и когато харесате даден продукт, натиснете бутона КУПИ. Вие все още не сте закупили продукта, но той вече е добавен във Вашата клиентска кошница. По всяко време Вие можете да разгледате съдържанието на кошницата и да премахнете или добавите още продукти в нея. Ако искате да изтриете добавения продукт, натиснете малката икона със знак X. Ако искате да промените количеството на избрания от Вас продукт, то тогава натиснета върху надписа Количка в горния десен ъгъл , след това Преглед на количката и променете броя на осветителните тела. Натиснете бутона Обновяване на количката. Ако сте приключили с избора си и желаете да преминете към потвърждение на поръчката – натиснете бутона Приключване на поръчката. В горната част на сайта е изобразена кошница, до която се отчитат бройките на добавените продукти. По всяко време може да проверите какво сте добавили като натиснете изписаното количество продукти до иконата с кошница в най-горната част на екрана.
  4. ПОРЪЧКА И ПЛАЩАНЕ – След като приключите с избора на стоки, влезте във вашата потребителска кошница и прегледайте избраните продукти и техните количества. Ако всичко е както трябва, може да пристъпите към потвърждение на поръчката. Това става като натиснете бутона Приключване на поръчката. Ще се отвори страницата с информация за Вашата поръчка, както и полета за въвеждане на Вашите данни за доставка. Тук може да промените адреса на доставка, ако е нужно, а също може да въведете данни за издаване на данъчна фактура, ако ви е необходима. След уточняване на тези детайли, се избира начин на плащане и когато всичко е готова се натиска бутона Поръчване. Видове плащане – може да платите по банков път, с Наложен платеж – при получаване на стоката или чрез дебитна или кредитна карта, чрез международната система за онлайн разплащания Paypal. Фирма „Сириус“ ООД не обработва данни от Вашата банкова карта и данни за нея не се съхраняват при нас. Тук може да въведете също и промоционален код за отстъпка, ако разполагате с такъв. На следващия екран ще видите окончателната сума за плащане. Ако всичко е правилно според Вашата поръчка, с бутон Потвърждавам може да потвърдите окончателно поръчката.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ – След постъпването на заявка от Ваша страна, наш оператор ще се свърже с Вас на посочения email или телефон, за да уточни заявката. В срок от пет /5/ работни дни ще получите поръчаните осветителни тела на посочения от Вас адрес чрез куриерска фирма. Ако има някакъв проблем с доставката или избраните продукти, ще бъдете уведомени своевременно от наш оператор. Стойността на транспорта се заплаща от клиента. Пратката Ви, се изпраща с наложен платеж, освен в случаите когато е използван друг начин на плащане.

Всички предлагани осветителни тела са с 24 месеца гаранция. При възникване на дефект дори и след изтичане на гаранционния срок, ще съдействаме за отстраняването му, доставка на резервни части, абажури и други.

Внимание !!! Дори в онлайн-магазина да има налични количества от определен продукт, това не е гаранция, че все още ги има реално налични в наш склад. Когато получим поръчка, ние я обработваме и се свързваме с Вас, за да потвърдим или откажем изпълнението и !

Поръчките от събота и неделя се обработват в понеделник. </p>