Фирма “СИРИУС” ООД е създадена през 1993 г. с основна дейност проектиране, производство и търговия с осветителни тела и системи, битово и хотелско осветление.

С течение на  времето, фирмата се наложи като основен участник на българския пазар за осветление. Материалите и оборудването са изцяло от утвърдени европейски производители.

През 2000 г. беше изградена нова производствена и административна сграда с площ над 2000 м2, изложбена зала и паркинг. Всичко това на не повече от 5 минути път с кола от центъра на София.

Основните предимства на така компактно изграденото производство за осветителни тела са:

 

високо качество на по-ниска цена

значително по-кратко време за изпълнение на поръчки

практически безкрайна продуктова гама

тясна връзка между нас и нашите клиенти

реална проследимост на всяка отделна поръчка

гъвкавост и многообразие от различни изпълнения

гаранция на осветителните тела и осветлението

поддръжка на всички системи инсталирани от фирмата

В началото на 2005 г. фирма “СИРИУС” ООД беше успешно сертифицирана по ISO9001 от един от водещите сертификационни органи – Lloyd’s Register.

През 2007 г. бе открит най-големият специализиран магазин за осветление и осветителна техника в България с търговска площ над 3500 м2 и запазената марка на “СИРИУС”.

В него се представени над 50 водещи европейски компании за осветление.

Производство на осветителни тела и лампи

Фирма „Сириус“ ООД разполага с

производствена база в София,

която е в състояние да поеме големи поръчки за осветителни тела и лампи, според зададен проект или въз основа на дизайнерска идея.

Създадени са отделни звена по проектиране, конструиране, коопериране, манипулиране и сглобяване на осветителните тела. Фирмата работи и с много подизпълнители в цялата страна , за да се постигне оптимална цена, скорост и качество на продукцията.

Директен внос на елементи и детайли от Европейския съюз,

както и партньорски програми с фабрики за стъкла и абажури. В производствената база са устроени различни обработващи отдели – металообработване, дървообработване, стъкларство, покритие, сглобяване.

Закупено е достатъчно оборудване и машини, за да се покрият изискванията на пазара.

Не на последно място, за нас е важно да създаваме работни места в България, да създаваме продукт с български произход и да можем да реализираме идеите на българските потребители.

www.lustre-online.com | www.lighting-ideas.co.uk | Kitchen lighting ideas