Осветление хотел Велина

Едно от добре познатите места за тези, които обичат SPA процедурите и балнеологията е Велинград. Именно там се намира четиризвездният хотелски комплекс „Велина“. Изцяло реновиран през 2005-2007 г., хотела спечели и наградата за най-добър SPA хотел в България за 2009 г.

Осветлението на хотела е специално проектирано и разработено за нуждите на комплекса. Всички осветителни тела са произведени от „Сириус“ ООД, като са използвани висококачествени материали. Като основен доставчик на осветителни тела за хотели и проектиране на хотелско осветление, на фирма „Сириус“ е възложено изцяло да осъществи осветяването на помещенията и външните райони.

За хотелските стаи са създадени комплекти от лампиони и настолни лампи, като цветово са решени в две напълно различни декорации – крем и бордо

Маркиращото осветление над стаите в коридорите е ефектно изработен модел от инокс. За лоби бара е конструиран уникален полилей с 24 лампи с абажури и габаритни размери 1000х2500 милиметра.

Друг нюанс и стил създават осветителните тела с корпус от шлифован камък и френски абажури. Всеки детайл от осветлението на четиризвездният хотел е изпипан максимално добре.