Осветление хотел „Палменвалд“

На 17 Май 2010 г. предстои откриването на най-новият хотел от веригата „Шарлопов Хотелс”, намиращ се в Freudenstadt, Германия. Хотелът е най-голямата българска инвестиция в Германия и заслужено спечели наградата  на Германо-българската индустриално-търговска камара.  Хотелът е четиризвезден, а инвестицията е близо 7 млн. Евро. Почти цялото вътрешно обзавеждане е изградено от български фирми. Фирма „SIRIUS” е доставчик на осветителните тела. Осветлението е реализирано по проект на главния дизайнер и съчетано със стила на реставрирания хотел.

Повечето от осветителните тела са специално разработени и произведени от фирма „Сириус“. Много от вариантите бяха само като идея, но благодарение на съвместната работа на главния архитект, дизайнери и специалисти, идеите се превърнаха в реалност.

Едно от основните предимства при реализирането на този обект, бе спазването на всички предварително заложени срокове. Всички български фирми успяха да влязат в немската точност и прецизност.

Официалното откриване на хотел „Палменвалд Шварцвалдхоф“ ще бъде на 17 май 2010 г., на което освен много видни личности, ще присъства и министър-председателя на Република България г-н Бойко Борисов.