Осветление FACE Bar & Dinner

Още едно ново заведение с уникален стил, кухня и разбира се – прекрасна панорамна гледка към София – FACE Bar & Dinner се довери на фирма „Сириус” ООД за доставка и изработване на специални дизайнерски осветителни тела съобразени с проекта и архитектурата на сградата. Уникално създадено осветително тяло с форма на трапец и с над 5 000 кристала бе поставено над стълбите водещи към второто ниво. Съобразена е линията на стълбището със спускащата се спирала от ефирни кристали. Мощни халогенни лампи осветяват достатъчно цялото помещение. Въпреки трудно достъпните места и сериозни височини , на които се поставят подобни осветителни тела, фирма „Сириус” ООД разполага с монтажна група, която професионално може да осигури всичко необходимо, за да може избраното от Вас осветление да бъде безпроблемно инсталирано.

Ако желаете да поръчате специално осветително тяло съобразено с Вашият интериор, моля не се колебайте да се свържете с нас – изложбен център SIRIUS – София или на посоченият в сайта телефон или имейл. Наш консултант ще ви посети на място , за да ви предложи най-добрият вариант, размер и вид на осветителното тяло. Изборът от варианти е неограничен. Различни видове и цветове кристали; огледални покрития – инокс, хром, злато, графит; халогенни лампи или мощни светодиоди  / LED  – решения за всеки вкус и стил.

Подобни осветителни тела са монтирани и в много заведения, търговски центрове и частни домове  извън София и дори извън България.